Vill du leva ett mer hälsosamt liv utan rökhosta? Det är många som försöker sluta röka utan att lyckas, eftersom de inte kan vinna över sitt beroende. Idag finns ett hjälpmedel som man kan använda sig av. Antingen för att sluta röka eller som ett komplement till rökningen, nämligen E-cigaretter. Det finns gott om prisvärda eCigg startkit som man kan köpa för att inleda resan mot ett hälsosammare liv. Eftersom marknaden har växt går det idag att hitta riktigt billiga eCiggstartkit, som på kompletta startkit för ecigg till exempel. 

En av de stora fördelarna med eCigg är att man inte andas in rök, utan ånga! Eciggen skadar inte kroppen på samma sätt som röken, som exempelvis innehåller tjära. Det finns många olika typer av eCigg, men många av dem innehåller i princip bara ren nikotin. Även nikotinfria varianter finns att köpa, om det mest är den sociala aspekten man är ute efter. Därutöver finns det olika smaker, nikotinhalter, färger på själva eciggen.

Anledningar till att köpa ett ecigg startkit

Det finns gott om anledningar till att köpa ett eCigg startkit. Hälsan drabbas som sagt ​​mindre av ecigg än traditionella cigaretter. Eciggen luktar inte lika illa. De producerar ju ingen vanlig rök, utan ånga. Så ingen lukt sätter sig i håret, kläderna eller fingrarna. Man behöver inte heller gå ut för att röka utan kan göra det inomhus utan att besvära de andra i rummet. 

Det finns till och med eCigg som sprider en lätt vaniljarom, till exempel. Det blir inga fimpar som skräpar ner, ingen aska som fyller askkopparna till bredden. Det innebär att eCiggen är ett mycket mer miljövänligt alternativ, eftersom du använder samma cigarett hela tiden! Det enda du förbrukar är batterier, men dessa finns idag i miljövänliga varianter. Som dessutom går att återvinna! Brandrisken är också i princip obefintlig med eCigg. Jämfört med vanliga som säkerligen startat många bränder genom tiderna. Framför allt är eCiggen också mycket snällare mot din plånbok!