​Om man inte har hört talas om e-liquid​​​, eller ejuice som de också kallas, kan det vara lätt att tro att det är någon mystisk dryck från framtiden. Det är dock betydligt enklare än så och eliquid är något som används i samband med rökstopp. Vätskan används tillsammans med en ecigg och omvandlas till en ånga. Denna ånga andas du sedan in och du kan själv bestämma om du vill att vätskan ska innehålla nikotin eller inte. 

När det är dags att köpa eliquid, kommer du inte bli besviken. Nuförtiden finns det väldigt många återförsäljare av produkten och du kan hitta den både online och i butik. En eliquid kan smaka allt från cheesecake, kanelbullar, vattenmelon eller Red Bull, men du kan också välja betydligt mer naturliga smaker som nikotinsmak eller mentol. Fördelen med att beställa online är att du kan välja från ett bredare sortiment, med betydligt lägre priser.

Sluta röka med eliquid och ecigg

Många människor som röker, vill inget hellre än att sluta. Ibland kan livssituationen göra det omöjligt och ibland är viljan helt enkelt inte tillräckligt stor. Man är väl medveten om alla de hälsorisker som finns, men kan inte hålla sig från att ta upp en cigarett på lunchrasten. 

Med en ecigg och eliquid kan du komma många steg närmare ett mer hälsosamt liv. Visst stämmer det att vätskan kan innehålla nikotin, men du slipper många andra kemikalier och farliga ämnen. En ecigg kan till och med användas inomhus, men man rekommenderar att stå på en plats där man inte stör någon annan. Sakta men säkert kommer du snart att känna dig betydligt bättre och för varje dag som går så ökar självförtroendet av att sluta röka. Vissa kan sluta tvärt med rökningen, medan andra kan behöva hjälpmedel för att komma till rätta. Inget av alternativen är fel, utan det gäller att hitta ett sätt som man vet fungerar i längden.