Blog

Margaux Dietz – Bloggare och Influencer

Bloggaren Margaux Diets blev ett namn på allas läppar i samband med att hon släppte sin förlossningsvideo. Förlossningsvideos är inte helt ovanliga i bloggsammanhang, men ingen hade gjort en på det här sättet tidigare.

Vattnet gick i kiosken

Det var i maj 2016 som Margaux lade ut videon från förlossningen. Den var humoristisk och följde henne från att vattnet gick – mitt inne på 7-eleven – till att lilla Arnold kom till världen. Videon blev snabbt viral och har flera miljoner tittare. Efter det gick det snabbt. Bloggen som tidigare hade varit relativt liten växte snabbt och fick hundra tusentals läsare.

Sonen redan kändis

Sonen Arnold, som nu är tre år gammal, blev snabbt en riktig internetkändis han med. Han har visats upp i bloggen och andra sociala medier från dag ett. Tillsammans gör Arnold och Margaux många videos som de lägger upp på Margauxs Youtubekanal.

En av de mest kända videorna är när Arnold får peka på allt han vill ha i leksaksaffären och Margaux köper det till honom. Det är förstås alla barns dröm att få välja alla roliga leksaker de kan drömma om!

Skilsmässa från maken

Margaux och ex-maken Jacob Liebermann är idag inte tillsammans längre. De hade ett stort bröllop där Ebba Busch Thor var vigselförrättare så sent som 2019. Men det tog alltså inte ens ett år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar. De båda verkar lyckliga idag och är goda vänner.

appdev