Blog

Rätta kläderna för just din blogg och internetnärvaro

Ok, det kan låta lite ytligt, men som bloggare är det viktigt att du klär dig på rätt sätt för att nå just din målgrupp. En blogg, en Youtubekanal eller sociala medier är mycket visuella verktyg. Därför måste du bära de rätta kläderna för att nå din målgrupp.

Rätt klädd för bloggen

Oavsett vilken slags blogg eller Youtubekanal du har, så kommer hur du presenterar dig att påverka vilka som följer dig. Om du driver en hästblogg bör du ha vissa slags kläder, medan en modeblogg kräver andra. Du kan missa många besökare genom att inte tänka på dina kläder, särskilt i början. Tänk på vilken stil som passar just ditt bloggämne och köp in snygga kläder utifrån det. Då har du plagg för både foton och film. Oavsett om det är streetmode, sportkläder eller vit skjorta som gäller är det viktigt att du har bra märken, alltså kläder i god kvalitet. En “expert” vet hur den ska klä sig och därför kommer de rätta kläderna att hjälpa dig att nå just din målgrupp. Köp dina kläder på Johnells som har kläder och märken för alla stilar och smaker. Med en bas av bra kläder kan du enkelt blanda och matcha och alltid se snygg ut.

Din stil

Det kan vara svårt i början att hitta din egen internetstil, särskilt som du säkert redan har en egen stil. Men för att lyckas på internet måste du tänka på dig själv som en expert, en företagare, som har en idé att förmedla. Folk kommer inte söka upp din blogg eller Youtubekanal för att de är intresserade av att höra om dina tankar eller titta på dig. Det är vad du har att förmedla inom ditt ämne som lockar besökarna. Content is king. Därför måste du tänka på din blogg och internetnärvaro som ett jobb. När vi går till jobbet har vi en slags kläder, när vi myser i soffan en annan slags stil. På internet bygger du upp din närvaro som en expert på ett område – hundar, boxning, matlagning, ekonomi eller städning – låt både bild och ord förtydliga det för dina följare.

appdev