Blog

Isabella Löwengrip

Hon blev Blondinbella med hela bloggvärlden redan som tonåring, och via sin blogg jobbade hon upp sig i världen, skaffade företag och tjänade stora pengar. Från anonym tonåring med en liten blogg till en välkänd affärskvinna med företag och idéer.

Det var 2005 som den fjortonåriga Isabella startade sin blogg Blondinbella, och den växte snabbt och efter fem år var hennes blogg den tredje största privatbloggen i Sverige. Efter ytterligare fem år, 2015, hade bloggen en miljon unika besökare per vecka och blev Nordens största blogg 2016. Isabella Löwengrip blev faktiskt en av de första personerna att klassas som influencer i Sverige men det räckte inte för henne. Hon hade fler äss i rockärmen och fler idéer att utveckla.

Ung företagare

Vid 17 års ålder, 2007, grundade Isabella Löwengrip sitt första företag som heter Bellme AB och efter detta har hon varit väldigt aktiv och flitig med affärsverksamhet och företag. Hon startade upp tidskriften Egoboost som hon dessutom var chefredaktör för under ett tag, och hon har startat flertalet företag och varit med lite överallt i TV.

Idag är hon inte ens 30 år fyllda och har flertalet företag bakom sig, gift och skild med två barn och nu på senare tid har hon dessutom haft lite tråkiga bakslag genom att hennes företag har gått i konkurs. Det kommer dock inte stoppa Isabella som är en sann entreprenör och alltid har nya idéer att ta itu med.

I en artikel i Aftonbladet säger Isabella Löwengrip att hösten har varit jobbig och att hon har levt i en bubbla. Hon menar att hon började med ingenting och hon kan börja om från ingenting om det krävs, och att hon sedan hon var 16 år gammal haft en vision om att bli världens mäktigaste affärskvinna.

Med en blogg och stora visioner kan man gå hur långt som helst!

appdev