Blog

Blogga utomhus

Som bloggare är hela världen din arbetsplats. Du väljer själv var du vill arbeta och att sitta utomhus är en fantastisk möjlighet med många fördelar.

Lyxa till det

Oavsett var du väljer att blogga så är det en god idé att unna dig själv något gott. Med ett glas cava kan du få fart på inspirationen samtidigt som du belönar dig själv för arbetet. Cava är den perfekta drycken om du vill ha något att smutta på när du skriver och försöker att komma på nya idéer. Om du bloggar ute i värmen under sommaren så kan lite cava med is kyla ner dig när du sitter i solen. Bubblorna i cavan gör dessutom drycken särskilt passande när du vill ha något uppfriskande.

Inspiration av omgivningen

Alla mår vi bra av frisk luft och att vistas utomhus. En av de stora fördelarna med att blogga är att du kan jobba precis var du vill och då är det ett utmärkt alternativ att göra det utomhus. Om du har en balkong eller uteplats så bör du dra nytta av den och använda den som arbetsplats för ditt bloggande. Du kan även sätta dig utomhus på ett fik eller en bänk i parken. Det kommer ge dig en mer inspirerande omgivning än om du sitter inomhus.

appdev