Blog

Kenza Zouiten

Kenza Zouiten är född 1991 och började blogga 2006. Hon är en mångsysslare som nu mera är gift och har ett barn. Sedan sin bloggstart har hon fått otaliga utmärkelser för sin blogg, både inom kategorin skönhet och mode och inom kategorin personlig blogg.

Många bollar i luften

Förutom att blogga om sitt liv så är Kenza en stor medieprofil och influencer. Hon har ett eget klädmärke som heter Ivyrevel, hon är modell och hon är dessutom designer av både kläder och smycken. Hon har dessutom varit programledare i både TV och webb-TV och hon blev erbjuden ett skivkontrakt, men ingen skiva gavs ut då skivbolaget planerade en turné som hon inte kände sig bekväm med.

Redan när hon var endast 16 år var hennes blogg väldigt stor, och det sades att den var större än Carl Bildts, vilket givetvis genererade ännu mer nyfikna besökare till bloggen och folk som började följa henne.

När Kenza Zouiten blev mamma valde hon att dela med sig av det nya livet i sociala medier, och visade även amningsbilder, något som inte passade alla och hon fick utstå mycket kritik för det. Själv tycker Kenza att amning är något helt naturligt som inte ska döljas och hon vågar stå för sin åsikt i en värld av hat.

appdev