Blog

Sälj bilen, investera i ditt internetföretag och lyckas

Idag är det fler och fler som lyckas driva företag på nätet. Det finns bloggar, Youtubekanaler, konsulter och e-handlare som ger heltidsinkomst. Ibland mycket mer. Och allt hemifrån vardagsrummet, i alla fall nästan. Om du drömmer om att kunna driva eget och leva på det har du stora chanser att lyckas. Ett smart sätt att få pengar över för att satsa på framtiden är genom att sälja bilen. Sätt igång och arbeta mot en intressant framtid.

Sälj bilen

Varför ska du sälja just bilen? Jo, för att det finns mycket pengar i en bil, samtidigt som bilar förlorar i värde. Om du skapar bra material på internet så kommer det materialet ge dig passiv inkomst och alltså öka i värde. Till skillnad mot din bil. Förutom pengar så får du också bra material, content, i och med försäljningen. Hur då? Jo, du ska så klart blogga/skapa Youtubefilmer om din försäljning. Varför då, tänker du? Återigen handlar det om material. Varför går folk ut på internet? För att bli underhållna eller för att hitta information. Internetentreprenörer är personer som förstått det. De skriver och skapar material som har mervärde för vanliga människor. I slutändan skapar det inkomst. När du ska sälja din bil vänder du dig till Riddermark. De hämtar bilen hemma hos dig, städar den och gör allt tråkigt som du inte vill lägga tid på. Och pengar kommer omgående in på ditt konto. Du kan ju också sälja bilen för att köpa en billigare bil och använda mellanskillnaden för att investera i ditt framtida internetföretag.

Arbeta smart

När du sålt din bil och har pengar i handen måste du använda dem smart. Målet är ju att bygga upp en företag som ska ge dig ett nytt vardagsliv, nya möjligheter och mer inkomst. Först och främst måste du inse att det inte finns en enkel formula som alla kan utgå från och sedan lyckas. Däremot finns det något som de som lyckats gjort: de har testat, analyserat och hållit ut. Du måste gå ut på nätet och verkligen ta reda på hur du ska bygga upp ett varumärke som håller. De flesta Internetentreprenörer kombinerar blogg, e-handel och Youtubekanal. Om du nischat dig på katter (ett bra ämne då det finns mycket att sälja inom husdjur) så kan du ha en Youtubekanal om hundar, en webbshop där du säljer kattsaker och en blogg där du fördjupar dig om just katter. Naturligtvis finns du också på sociala medier. Men du skapar även några extra Youtubekanaler inom andra ämnen. Du håller ut och skapar hela tiden nytt material och låter det växa eftersom. Ett tips är att betala frilansare att göra vissa saker, som att bygga hemsida, redigera filmer eller researcha fakta. De personer som lyckas är ofta bara de personer som håller ut. Du arbetar på kvällarna med ditt internetföretag, och på dagarna med ditt vanliga arbete. En dag kan du börja gå ner i arbetstid och lägga mer tid på internet. Till sist kommer dagen då du kan arbeta heltid med ditt internetföretag.

appdev